Fletco Carpets producerer heldækkende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet.
Materialer, design og kvalitet er afpasset herefter.

Virksomheden tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver. Produkterne lagerføres i rullelængder på ca. 25 meter, kvaliteterne kan fås i både 4 og nogle i 5 meters bredde.
Tæpperne fremstilles i polyamid og polypropylene.

Foruden standardprogrammet tilbyder Fletco Carpets også et specialprogram med 5-10 kvaliteter.
Specialprogrammet vil typisk have en kortere levetid end standardprogrammet, der mindst produceres i 3 år.

FLETCO FOR EUROPAS FØDDER…
Indtil 1975 var Fletco Carpets næsten udelukkende producent til det danske marked, men en målrettet strategi har ændret på dette.
I dag eksporteres 75 procent af produktionen primært til europæiske lande, bl.a. Tyskland, Norge, Sverige, Schweiz, Østrig, Storbritannien og Holland.
Salget foregår gennem egen organisation, agenter og importører. Præsentationen sker på internationalt anerkendte messer, der er kendt for at tiltrække beslutningstagere.

Fletcos afsætning har været jævnt stigende gennem en årrække. Selv på markedet med hård prismæssig konkurrence er det lykkedes at bide sig fast, og Fletco Carpets har på sine vigtigste markeder øget markedsandele.

DEN KOMPLETTE FABRIK…
Selve tæppefremstillingen foregår på egen fabrik. Bagsidebelægningen pålægges på efterbehandlingsfabrikken Foamtex, som Fletco Carpets er medejer af, og som i øvrigt er placeret som nabo til tæppefabrikken.

I regi af Foamtex er også erhvervet farveri og laboratorium. Laboratoriet kontrollerer alle råvarer, som medvirker i produk¬tionen, ligesom alle færdigvarer testes.

Fletco har tilsluttet sig den europæiske allergimærkning fra TÜV, og laboratoriet kontrollerer, at alle krav er overholdt såvel i produktionsforløbet som i færdigvarerne. Fletcos tæpper kvalitetstestes også i forhold til nationale mærkninger og certifikater.

Se mere på www.fletcocarpets.dk