Afpassede tæpper

Vi forhandler

Hos Focus Tæpper og Gulve forhandler vi mange forskellige afpassede tæpper fra C. Olesen, Fletco, H.C. tæpper, Kilroy, Kreatex og Migadan.

C. Olesen

C. Olesen er et gammelt dansk firma, som blev grundlagt i 1892 af Carl Ludwig Ivar Olesen.

C. Olesen skabte fra firmaets adresse på Højbro Plads i København tradition for salg af bl.a. danskproducerede tæpper.

Læs mere

C. Olesen er gennem årene blevet et velanset og traditionsrigt firma og er stadig kendt for deres unikke tæppekollektioner.

I 2014 blev C. Olesen opkøbt af Anne Lise Brandt, som også er indehaver af firmaet Kreatex.

Firmaerne dækker tilsammen et bredt spektrum af afpassede tæpper.

Find yderligere inspiration på www.c-olesen.dk

Fletco

Løse tæpper skaber liv og atmosfære i indretningen.

Fletco tilbyder 37 forskellige standardformer i deres kollektion Modern Art, men der er også mulighed for individuelle former, som laves efter din egen tegning og mål. Her er der rig mulighed for at lege med mulighederne og gøre indretningen helt unik og personlig.

Læs mere

Modern Art tilbydes i 5 forskellige kvaliteter i et væld af farver.

Fletcos afpassede tæpper er udstyret med en unik, skridsikker bagside, som sikrer at tæppet bliver liggende på hårde overflader. Bagsiden er skærefast, hvilket betyder at kanten står skarpt uden kantbånd og gør det muligt at lægge tæpperne tæt sammen.

Bagsiden er fremstillet uden blødgøringsmidler og pvc, det forårsager ikke pletter eller misfarvning af gulvet og gør derfor tæppet anvendeligt til gulve med gulvvarme og fugtige områder.

Find yderligere inspiration her: www.fletco.dk 

H.C. Tæpper

HC Tæpper er et danskejet familiefirma, som forhandler Wilton-tæpper importeret fra Belgien og tæpper fra egen produktion i Indien. HC Tæpper lægger vægt på at tæpperne fremstilles under ordnede forhold.

Læs mere

HC Tæpper har et bredt sortiment af Wilton-tæpper og moderne, trendy tæpper i fladvæv, kelim, luvtæpper og shaggytæpper.

Firmaet arbejder hele tiden med at udvikle nye designs, så deres brede sortiment hele tiden følger tidens trends.

Find mere inspiration på www.hctaepper.dk 

Kilroy

Kilroy Indbo A/S’ leverandører af uldtæpper opfylder pr. 1. august 2009 de krav, Woolmark stiller til kvalitet og brugsegenskaber. Kravet om tæpper fremstillet i 100% ny ren uld betyder, at tæppet er produceret af helt ny uld med et naturligt indhold af lanolin, hvilket giver tæppet elasticitet og gør, at det er smudsafvisende. Tæpperne bliver løbende testet i henhold til de krav, der bliver stillet af Woolmark.

Læs mere

Kilroy anbefaler altid brug af underlag til deres tæpper.

Find mere inspiration på www.kilroyindbo.dk 

Kilroy Indbo A/S er medlem af Care & Fair – en organisation, der kæmper imod børnearbejde i Indien, Nepal og Pakistan. Alle deres tæpper er mærket med Care & Fair’s label. Care & Fair arbejder blandt andet med at forbedre forholdene for familier i Indien ved at opføre samt vedligeholde børnehaver, skoler og hospitaler. Ved fremstilling af deres produkter, er der ikke anvendt børnearbejde. Der kan læses mere omkring Care & Fair på www.care-fair.org.

Kreatex

Kreatex er et firma med base i Odder, hvor Anne Lise Brandt siden 1996 har drevet firmaet.

Kreatex designer, udvælger og importerer afpassede tæpper i mange forskellige kvaliteter og størrelser.

Find mere inspiration på www.kreatex.dk

Migadan

Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment inden for væg til væg tæpper, vinyler og syntetisk græs. De har desuden et stort udvalg af afpassede tæpper samt måtter til inden- og udendørs brug.

Migadan A/S blev grundlagt i 1892 og har over 120 års erfaring i branchen. Det har gennem alle årene været en familieejet virksomhed.

Læs mere

Oprindeligt fremstillede virksomheden krølhår til møbelindustrien og efter 2. Verdenskrig begyndte de at importere møbelstoffer og afpassede tæpper. Siden har Virksomheden udviklet sig til kun at handle med tæpper, både væg til væg og afpassede tæpper, vinyler, syntetisk græs og måtter

Migadan A/S er en velkonsolideret virksomhed, der er i konstant og kontrolleret vækst på det danske marked, og de kan derfor måle sig med de bedste i landet.

Find yderligere inspiration på www.migadan.dk

Afpassede tæpper

Afpassede tæpper bruges i den moderne indretning til at skabe hygge. Der findes 5 forskellige slags og de fås alle i mange forskellige størrelser.

Kelim
Vævede tæpper, som oftest i ren uld og uden bagside.

Fladvævede
Vævede tæpper, som oftest i enten ren polypropylene eller i en blanding af polypropylene og uld. Som regel har disse tæpper en skumbagside, som forhindrer at tæppet glider på gulvet.

Rya
Tæpper med længere luv og opskårne løkker, som er meget blødt og behageligt.

Wilton
Tæpper lavet af kunststoffibre og med mønstre, som leder tankerne hen på ægte tæpper.

Luvtæpper
Tæpper med tykkere luv, som fremstilles i mange kvaliteter og af såvel kunststoffibre og uld.