Laminatgulv

Vi forhandler

Vi har et bredt sortiment af laminatgulve fra BerryAlloc® og Wallmann. Gulve er lette at vedligeholde og er derfor et praktisk valg til hjemmet.

BerryAlloc®

BerryAlloc® tilbyder løsninger til både private og kommercielle projekter. BerryAlloc®’s omfattende sortiment har livtidsgaranti, er holdbart, har en moderne æstetik og møder tekniske krav om kvalitet, variation i overflader, holdbarhed, lang levetid og nem montering.

BerryAlloc® tilbyder højtrykslaminat med integreret bagside, så gulvet kan lægges direkte på undergulv af træ eller beton.

Find mere inspiration på www.berryalloc.com 

Wallmann - Træstruktur

Ønsker du et gulv, som er let at vedligeholde?

Wallmanns laminatgulve fås i mange forskellige designs, som alle er af meget høj kvalitet, så det ligner et trægulv, men er et laminatgulv.

Laminatgulve er meget lette at vedligeholde, der kræves kun almindelig rengøring. I modsætning til et trægulv skal laminatgulve aldrig slibes eller lakeres og lysægtheden er væsentlig bedre. Laminatgulve holder også farven bedre end et trægulv.

Læs mere

Mange af Wallmanns laminatgulve har en naturlig overflade, så ligheden med et trægulv er stor.

Wallmanns laminatgulve fås med forskellige slidstyrker, men er generelt utrolig slidstærke og er derfor et godt alternativ til private, virksomheder og forretninger, som ønsker et vedligeholdelsesfrit gulv med trægulvets udseende.

Find mere inspiration på www.wallmann.dk

Wallmann - Fliser

Fliser på gulvet uden al besværet med mørtel, klæber, vand osv.? Ja, i dag får du på ganske få timer lagt fliser uden det store bøvl med click systemet ‘1clic2go’, så du kan starte om morgenen og nyde det færdige resultat senere på dagen. Så slipper du tilmed også for al rengøring af diverse redskaber.

Der findes mange stilarter – fra det helt enkle hvide over til sydens mediteraniske udtryk og de mørke, næsten sorte skifer typer.

Læs mere

Skulle du ændre stil eller ønsker forandring om nogle år, så er prisen på disse fliser i forhold til keramiske tilmed meget lavere – og så er de jo super nemme at skifte i forhold til de keramiske.

Få mere inspiration på www.wallmann.dk 

SLIDSTÆRKT GULV

Laminatgulve kan bruges i langt de fleste rum i boligen, hvor man med de mange forskellige designs kan få et gulv, som ligner trægulv eller klinkegulv.

Laminatgulve er meget slidstærke og derfor velegnede til den aktive familie med både hund, kat og børn. Gulvene er rengøringsvenlige og kræver ikke noget vedligehold.

Vi står altid klar med rådgivning, så du kan vælge det laminatgulv, der passer til lige netop dit behov, og du kan altid låne prøver med hjem, så du får det gulv, der passer i dit hjem.

Vi tilbyder desuden også altid gratis opmåling.