Gardiner

Andreas Hansen Gardiner

Andreas Hansen Denmark A/S blev grundlagt i 1949, hvor firmaets grundlægger Andreas Emil Hansen startede med eget væveri i den lille by Frederiks ved Karup.

Andreas Hansen har gennem tiden udviklet sig fra en lille familievirksomhed til en moderne produktions- og grossistvirksomhed. Produktionen af metervarer foregår i Kaunas i Litauen, og derudover samarbejdes og indkøbes der hos Europas markedsledende tekstilproducenter.

De senere år er konceptet udviklet yderligere til også at omfatte en gardinproduktion, der individuelt fremstiller gardinprodukter efter kundens mål og ønsker.

Andreas Hansen Denmark A/S havde frem til 2008 væveri i Danmark. Herefter flyttede en del af maskinparken til et nyt anpartsvæveri i Kaunas, Litauen.

 

Råvarer og garner købes og kontrolleres stadig fra Danmark, mens selve produktionen af egne dessins foregår eksternt i Baltikum.

Indkøb og disponering af handelsvarer samt design af nye kollektioner sker på messer blandt andet i Tyskland og Belgien. Her kommer Andreas Hansen Danmark A/S´ viden og erfaring fra mange års produktion os til gode.

Andreas Hansen Denmark vil fortsat udvikle og satse på kvalitet, i nøjagtig samme ånd som da firmaet blev grundlagt i 1949.

Kvalitets gardiner fra Andreas Hansen

Qua samarbejdet med en af Danmarks største totalleverandør på alle former for gardiner og solafskærmninger, kan vi nu tilbyde kvalitets gardiner, markiser og insekt-net til alle vores kunder. Derfor skal du vælge gardiner fra Andreas Hansen.

Individuelle løsninger

Andreas Hansen Gardiner har ekspertisen når det gælder Gardiner – Insektnet og Markiser.

Vi sætter en ære i at håndtere alle opgaver i produktionen individuelt med den professionelles kendetegn i form af kvalitet og gennemprøvede teknikker.
Hver opgave forarbejdes og tilpasses efter special mål, så den matcher kundens behov 100%.

Gardiner med flot design og høj kvalitet

Gardiner er en investering du har glæde af hver dag, både når solens stråler bliver for skrappe eller når du vil lukke vintermørket ude.

Med kvaliteter fra Andreas Hansen holder investeringen i mange år.

Andreas Hansen Gardiner er kvalitetsgardiner lavet materialer, som er lysægte, rengøringsvenlige og modstandsdygtige.

Dette, sammen med en både trendy og klassisk kollektion i alle farver og udformninger, gør Gardiner fra Andreas Hansen til et godt valg.

Rullegardiner

Andreas Hansens kollektion i rullegardiner indeholder flere hundrede forskellige stoffer med farver, mønstre og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og smag. Rullegardinet er det første solafskærmningsprodukt, der kom på markedet og er en populær og optimal løsning indenfor solafskærmning.

Udvalget af rullegardiner fra Andreas Hansen dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret.

Der findes også mange forskellige tætheder som kan give dig netop den afskærmning du ønsker. Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse.
Det kan laves med kassette og sidesluser for en optimal mørklægning af rummet.

I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

 

Rullegardiner er oplagt til kontormiljøer med skærmarbejde.

Rullegardiner fås med forskellige betjeningsformer. Kædetrækket er det mest udbredte og gør rullegardinet nemt og enkelt at betjene.
Kædetrækket kan placeres i valgfri side efter kundens ønske og behov. Kæden fås i flere farver, der matcher vævet eller som metalkæde.
Rullegardinet kan også leveres med en fjeder som betjenes med et let ryk.

Rullegardinet kan også produceres med motor som styres fra kontakt eller fjernbetjening.

Rullegardiner kan leveres med forskellige former for afslutning i bunden – fx. et ovalt stålrør, der giver rullegardinet et minimalistisk snit. Monteres rullegardinet med kassette som skjuler stok og væv opnår man en stilren løsning.
Ønskes et mere romantisk udtryk benyttes flæser eller tunger.

Plisségardiner

Plisségardiner er en elegant og populær løsning. Plisse er dekorativt og stilfuldt. Det fungerer til næsten alle typer vinduer, og kan fremstilles i mange specialløsninger f.eks. til skrå vinduer.

Andreas Hansens kollektion spænder over en bred vifte i alle vævstyper med forskellige egenskaber og i mange forskellige farver og mønstre, der kan imødekomme enhver stil og stille ethvert funktionelt behov.

Plisségardiner fås også som Duette, hvor vævet er dobbelt og snorene derfor er skjulte, ligeledes kan man i Duette opnå en god mørklægningseffekt.
Denne form for gardiner egner sig til alle rum i dit hjem, da den kan placeres i vinduet efter kundes eget ønske og behov. Bund – Midt – Top afhængig af solens stråler.

Duette gardiner kan også skabe et godt klima i kontormiljøer, hvor der er brug for optimal afskærmning til EDB-skærme.
Denne gardintype er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Duo-roller

Duo-Rollers er en ny type rullegardin, men med to lag væv.

Det unikke er, at vævene har striber, der er henholdsvis transparente og ikke-transparente.

Ved at indstille på rullegardinet op og ned vil striberne forskydes og derved kan mængden af lysindfald og indkig reguleres.
Duo-Roller har egenskaberne fra både rullegardin og en persienne i samme gardin og egner sig med sit elegante, stilrene udseende til de fleste af hjemmets rum.

Duo-Rollers fås i flere forskellige vævstyper og farver.

Der er et stort udvalg i alle tænkelige farver og strukturer. Der kan tilvælges forskellige typer aluminiums bundlister.
Desuden kan gardinet leveres med en elegant kassette, der kan lakeres i alle farver og dermed understreger det stilrene look.

Persienner og Træpersienner

Persienner er en klassiker indenfor solafskærmning. Med de vandrette lameller har du mulighed for at regulere lysindfaldet lige som du ønsker det. Persienner udstråler elegance og enkelthed.

Persienner fås med flere forskellige lamelbredder og er velegnet til næsten alle typer vinduer, også vippevinduer og døre.

Persienner egner sig til alle hjemmets rum og kan være yderst velegnede i kontormiljøer.

I persienne-kollektionen tilbyder Andreas Hansen Gardiner en bred vifte af flotte farver og lameller i flere bredder heriblandt også persienner med perforerede lameller eller med lysreflekterende effekt på bagsiden.

Og så har vi naturligvis et flot udvalg i træpersienner.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er ofte den optimale solafskærmnings-løsning, da man blot ved at dreje lamellerne kan styre lysindfaldet i rummet.

Kollektionen af lamelgardiner fra Andreas Hansen Gardiner indeholder et væld af forskellige farver, mønstre, strukturer og fås i 2 bredder. 89mm og 127mm.

Lamelgardiner kan også laves til vinduespartier med skrå over-karm.

Lamelgardiner egner sig specielt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk.
Lamelgardiner bruges også ofte i kontormiljøer på grund af deres fleksible regulering af lysindfald.

I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

Lamellerne kan fås enten med bundkæde eller med ind svejsede bundlodder. Skinnefarverne fås i hvid, sort og alu.

Panelgardiner

Panelgardiner er en anderledes og fleksibel gardinløsning som kan give dine vinduer et helt nyt præg. Panelgardiner er brede baner af stof eller rullegardin-lærred, som kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og placeres lige præcis dér, hvor du ønsker.

Man får derfor en fleksibel løsning, hvor man kan skærme af for solen eller indkig lige nøjagtig dér, hvor behovet er -Eller selvfølgelig trække alle banerne for, så de dækker hele vinduespartiet.

Med panelgardiner kan man vælge at kombinere ensfarvede væv eller for eksempel kombinere med mønstrede stoftyper.

Panelgardiner kan også anvendes som flotte og fleksible rumdelere.

Markiser og solafskærmning

Solafskærmning og Markiser i topkvalitet med mulighed for tilkobling af vindsensor og meget andet tilbehør.

Alle modeller produceres efter kundens behov og ønsker i forhold til farve, mål og dessin.

Kontakt os for yderligere informationer om Markiser og Solafskærmning.

Insekt og fluenet

Udfordringer med insekter, fluer og andet uønsket kryb i boligen?

Vi kan tilbyde individuelle skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine vinduer/døre.

Alle net kan monteres på både vinduer og døre. Således insekter holdes ude af boligen samtidigt med at ventilation og udluftning stadig er en mulighed.

Særligt i sommermånederne de små nyttedyr til stor irritation og plage. Men monteres net, slipper man for sommerens irritationsmomenter i fht. små ubudne gæster i hjemmet.