TRÆGULV

Vi forhandler

Hos Focus Tæpper og Gulve forhandler vi forskellige trægulve fra Wallmann og Timberman. Besøg vores butik hvor du kan se det flotte udvalg.

Wallmann

Wallmann er startet i 1980 og importerer bl.a. tyskproducerede træ-, vinyl- og laminatgulve og er en danskejet virksomhed.

Læs mere

Wallmann har hovedsæde i Silkeborg og har siden 2011 været FSC-certificeret. FSC er et miljømærke for ansvarlig skovdrift. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Siden 2011 har Wallmann også været PEFC-certificeret. PEFC er en certificeringsordning for bæredygtig skovdrift, hvilket vil sige, at skovdriften lever op til en række hensyn, der sikrer skoven nu og i fremtiden. Det betyder bl.a., at man planter et træ for hvert træ man fælder, og på den måde sikrer at skovene bevares.

Find mere inspiration på www.wallmann.dk

Timberman

Når du køber et Timberman trægulv, er du sikker på, at få et stærkt og holdbart produkt af høj kvalitet.

Læs mere

Alle Timbermans trægulve er gennemtestet, flotte og nemme at lægge.

Hvis både produkt og det færdige resultat er helt i top – ja, så opstår den kvalitet, der automatisk udløser stor tilfredshed.

Et Timberman trægulv leveres i en høj og ensartet kvalitet, hvor der i udvælgelse af råtræ, træets nedtørring, produktion og overfladebehandling er taget højde for de ting, et trægulv kan blive udsat for og skal kunne holde til.

Få mere inspiration på www.timberman.dk

TRÆGULVE

Et trægulv er et meget smukt gulv, og er ofte det klassiske valg, når der skal vælges nyt gulv til hjemmet.

Træets struktur, uanset træsort, er en bekræftelse på, hvor fantastiske produkter vi har i naturen. Trægulve fås med lakerede eller oliebehandlede overflader. Hos Focus Tæpper og Gulve har vi et stort udvalg fra Wallmann og Timberman, som vi blandt andet præsenterer på store prøvegulve i butikken.