Tæppefliser

En fleksibel løsning

Tæppefliser er en fleksibel løsning, som oftest er blevet brugt i erhvervslokaler, men de kan også bruges i private boliger.

Tæppefliser har en god holdbarhed og den fordel at man kan skifte enkelte fliser, hvis det bliver nødvendigt.

Danfloor

Danfloor er en international tæppeproducent med base i Midtjylland.

I 2002 blev Danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Højteknologiske produktioner flere steder i Europa sikrer sammen med designafdelinger i Europa og USA, at de kan lave unikke løsninger indenfor forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

Læs mere

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofierne på Danfloor. Det gælder design og udvikling af deres kollektioner og tæppeproduktion.

De stiller til enhver tid kompetencer, råd og vejledning til rådighed og arbejder målrettet på at sikre, at løsninger fra danfloor gør en forskel og bidrager til at skabe en høj grad af trivsel, miljø og velvære for brugerne af deres produkter.

Desuden har de stor fokus på at skabe optimale løsninger med hensyn til:

  • akustik og støj
  • komfort og varme
  • miljørigtige materialer
  • rengøring og vedligeholdelse
  • kvalitet og sikkerhed

Find yderligere inspiration på www.danfloor.dk.

Fletco

Tæppefliser er en fleksibel gulvløsning, som er nem at håndtere, installere og udskifte.
Fliserne fremstilles med den innovative TEXtiles bagside, som er fri for bitumen og PVC.

Med tæppefliser står alle døre åbne for at gøre dine vildeste gulvdesigns til virkelighed. De mange  farver giver dig mulighed for at slippe fantasien løs og skabe det unikke design, der passer ind til netop dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Læs mere

Gå på opdagelse i Fletcos forskellige kollektioner af tæppefliser. De rummer hver især forskellige muligheder for at skabe kreative udtryk. Fletcos fliser kan monteres i skaktern eller monolitisk (samme retning) med minimalt synlige samlinger takket være vores prisvindende LockTiles® og ZigZag-Tiles®.

Se mere på www.fletcocarpets.dk.

Migadan

Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment indenfor tæppefliser.

Migadan A/S blev grundlagt i 1892 og har over 120 års erfaring i branchen. Det har gennem alle årene været en familieejet virksomhed.

Læs mere

Oprindeligt fremstillede virksomheden krølhår til møbelindustrien, efter 2. verdenskrig begyndte de at importere møbelstoffer og afpassede tæpper. Siden har virksomheden udviklet sig til kun at handle med tæpper, både væg-væg og afpassede tæpper, tæppefliser, vinyler, syntetisk græs, måtter, trappeskånere og lvt-gulve.

Migadan A/S er en velkonsolideret virksomhed, der er i konstant og kontrolleret vækst på det danske marked, og de kan derfor måle sig med de bedste i landet.

Find yderligere inspiration på www.migadan.dk.

Scandinova

Scandinova blev i 1960 stiftet af Lars Børge Christiansen, som var tømmerhandler i Skagen. Oprindelig var Scandinova grossist for byggebranchen, men har gennem årene udviklet sig til at være hele gulvbranchens grossist med et stort udvalg af tæppefliser.

Find yderligere inspiration på www.scandinova.dk.

Tæppefliser

Tæppefliser er et godt alternativ til rum med skæve mål, hvor der vil være stort spild ved montering af væg til væg tæpper. Tæppefliser er oplagte i rum med stort slid, som f.eks. gangarealer, da det er muligt at skifte enkelte fliser ud, hvis de bliver slidt eller beskadiget.

Det er muligt at kombinere flere farver og dermed skabe et spændende udseende på dit gulv, samtidig med at man får flere af fordelene ved væg til væg tæpper.

Tæppefliser er også egnet til brug i store og små erhvervslokaler og fås i flere kvaliteter og farver til både bolig og erhverv.