Den 27. december 2014 slog Poul-Erik Hansen for første gang dørene op for kunderne i Focus Tæpper og Gulve. Med sine mere end 30 års erfaring i branchen har han taget springet og gjort en drøm til virkelighed.

Han startede i 1997 som lagerchef hos Rune Tæpper i Herning og flyttede med til Bentzon Carpets, da de opkøbte Rune Tæpper. I de 2 virksomheder har han blandt andet forestået kvalitetskontrol og som oprindeligt uddannet hos Neckelmann i Silkeborg, fik han samlet trådene gennem produktionsgangen – lige fra viden om garntyper til produktion og bagsidemontering af tæpper. De sidste år kørte han som salgskonsulent og fik derfra mod på selv at springe om bag disken. Hans indblik i branchen gjorde, at han syntes at Silkeborg manglede en forretning, i tråd med den forretning som han har startet op og med den viden, som han har fået som salgskonsulent i lokalområdet, synes han at have stort indblik i hvad kunderne i det midtjyske ønsker at finde i butikken.

butik01

Efter at have haft forretningen i et års tid begyndte tanken om at udvide med massive trægulve og gulvservice at melde sig og det har ført til at Kristian Andersen (KA  gulvservice ApS, Teglvænget i Herning) har købt en andel af Focus Tæpper og Gulve, så der fra maj 2016 også kan tilbydes Gulvløsninger inden for det felt. Kristian Andersen har siden 2005 drevet KA gulvservice ApS og har 7 mand ansat. Kristian Andersen kunne godt se det fornuftige i at gå sammen med Focus Tæpper og Gulve for dermed at kunne servicere Silkeborg og omegn inden for gulvservice og massive gulve. KA Gulvservice ApS har også en afdeling med tæpper og gulve på Teglvænget i Herning.

Gulvslibning og om os

Focus Tæpper og gulve er en selvstændig forretning, som ikke er med i noget kædesamarbejde og dermed selv bestemmer sortimentet af varer i butikken.

Det er Poul-Erik Hansen selv, som kommer ud til kunderne og måler op. Og når det kommer til montering af tæpper og gulve har Focus Tæpper og Gulve tilknyttet 2 dygtige freelance-montører med flere års erfaring.

butik02

 

Se billeder fra vores butik


focus-taepper-3