Om os

Focus Tæpper og Gulve er en selvstændig forretning, som ikke er med i noget kædesamarbejde – derfor bestemmer vi selv sortimentet af varer i butikken.

Vores historie

OM FOCUS TÆPPER OG GULVE

Den 27. december 2014 slog Poul-Erik Hansen for første gang dørene op for kunderne i Focus Tæpper og Gulve. Med sine mere end 30 års erfaring i branchen tog han springet og gjorde en drøm til virkelighed.

Han startede i 1997 som lagerchef hos Rune Tæpper i Herning og flyttede med til Bentzon Carpets, da de opkøbte Rune Tæpper. I begge virksomheder forestod han blandt andet kvalitetskontrol og som oprindeligt uddannet hos Neckelmann i Silkeborg, fik han samlet trådene gennem produktionsgangen – fra viden om garntyper til produktion og bagsidebelægning af tæpper.

De sidste år kørte han som salgskonsulent og fik derfra mod på selv at springe om bag disken. Med sit indblik i branchen så han, at Silkeborg manglede en forretning i tråd med den, han har startet op. Hans viden fra sine år som salgskonsulent i lokalområdet har gjort, at han ved lige præcis hvad kunderne i det midtjyske ønsker at finde i butikken.

PERSONLIG SERVICE

Det er Poul-Erik Hansen selv, som kommer og måler op hos kunderne. Når det kommer til montering har Focus Tæpper og Gulve tilknyttet 2 dygtige freelance-montører med mange års erfaring.

Vokseværk hos Focus Tæpper og Gulve

Efter at have haft forretningen i et års tid begyndte tanken om at udvide med massive trægulve og gulvafslibning at melde sig.

Det har ført til at Kristian Andersen (KA Gulvservice ApS) har købt en andel af Focus Tæpper og Gulve, så der fra maj 2016 også har kunne tilbydes gulvløsninger inden for det felt.
Du kan læse mere om KA-Gulve her!

Kristian Andersen har siden 2005 drevet KA Gulvservice ApS med 15 ansatte. Han kunne godt se det fornuftige i at gå sammen med Focus Tæpper og Gulve for dermed at kunne servicere Silkeborg og omegn med gulvafslibning og massive gulve. KA Gulvservice har også en afdeling med tæpper og gulve på deres adresse Industriparken 6, Lind.
Derudover finder du også Gulv-Grossisten på adressen, som du kan læse mere om her!

FLYTTEDAG OG GARDINER

I slutningen af 2020 flyttede Focus Tæpper og Gulve fra Nørrevænget og til Bredhøjvej 25. I den forbindelse udvidede vi med salg af gardiner, i samarbejde med KA Gulve er der ansat en dygtig gardinmand med mange års erfaring.

Åbningen måtte dog desværre udskydes et par måneder på grund af covid 19-restriktioner, så først i marts måned kunne dørene slås op og kunderne bydes indenfor.