LVT-gulv

Vi forhandler

Vi har et bredt sortiment af LVT-gulve fra Timberman, Scandinova og Meltex. Gulvene er slidstærke og passer godt til både private hjem og erhvervslokaler.

Timberman

Når du køber et Timberman Novego-gulv, er du sikker på, at få et stærkt og holdbart produkt af høj kvalitet.

Hvis både produkt og det færdige resultat er helt i top – ja, så opstår den kvalitet, der automatisk udløser stor tilfredshed.

Få mere inspiration på www.timberman.dk.

Scandinova

Scandinovas Expertpro LVT-gulv er udviklet med moderne teknologi, der gør hverdagen og de store øjeblikke nemmere for dig. Der er ekstra tykt slidlag på 0,7 mm, så du ikke skal bekymre dig om hverdagens slid. Gulvet indeholder ikke organiske materialer, så du skal ikke skal bekymre dig om spildt væske. Gulvet fås med både korkbagside og med integreret gummibagside.

Få mere inspiration på www.scandinova.dk.

Meltex

Med korkens gode egenskaber får man et gulv, der absorberer lyden fra sko og høje hæle, samtidig med at gulvet giver en behagelig og blød gangkomfort.

Gulvet egner sig til et hvert hjem med højt til loftet og børn med fart på, og er yderligere velegnet til erhverv, hvor der er meget trafik.

Akustikgulv med korkbagside kunne være noget for dig, med det enkle kliksystem er det nemt at montere på et plant og jævnt underlag. Den slidstærke overflade er nem at rengøre og modstandsdygtig overfor ridser.

Få mere inspiration på www.meltex.dk.

Slidstærke LVT-gulve

LVT-gulve er meget slidstærke og vandresistente click-gulve, som kan bruges i både almindelige hjem og i erhvervslokaler, f.eks. i restauranter og kontorer.
LVT-gulve er opbygget på en kompositkerne og har en 3-D overflade i både trælook og klinkelook og sildebensmønster. Gulvene er pthalatfri og lyddæmpende op til ca. 20 db.

LVT-Gulve monteres svømmende og uden lim på et plant afrettet gulv af træ eller cement.