Korkgulv

Vi forhandler

Vi har et bredt sortiment af korkgulve fra Wallmann og Wicanders. Gulvene er lette at vedligeholde og er derfor et praktisk valg til hjemmet.

Wallmann

Korkgulve fra Wallmann fås i større planker –10,8 mm x 220 mm x 1800 mm.

Korkgulv er et naturprodukt, som føles varmt og behageligt at færdes på. Korkgulve har nogle unikke egenskaber, som gør at gulvene virker støjdæmpende, op til 20 db. Gulvene er behagelige og lune at gå på, de mindsker bl.a. belastningen af kroppen, når man går og står på gulvet.

Korkgulve kan lægges de fleste steder i boligen, monteres nemt med klik-system og er vedligeholdelsesfri.

Se også mere på www.wallmann.dk.

Wicanders

Wicanders korkgulve er sammensat af ikke mindre end 6 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber. De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring, når du går på gulvet. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun.

Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Vi giver dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, der er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt den ægte kork.

På den måde får du det bedste fra to verdner: En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

Se også mere på www.timberman.dk.

KORKGULVE

Korkgulve har nogle unikke egenskaber, som gør at gulvene virker støjdæmpende, op til 20 db. Gulvene er behagelige og lune at gå på, de mindsker bl.a. belastningen af kroppen, når man går og står på gulvet.

Korkgulve er bygget op af formstabile plader og korkkerne. Korkkernen fremstilles af bark fra korkegen, som vokser i Portugal. Barken bliver høstet hvert 9. år ved håndkraft. Korkegen har lang levetid og barken høstes flere gange i træets levetid, hvilket gør kork til et særdeles bæredygtigt produkt, som de fleste kender fra korkpropper. Overskuddet fra denne produktion laves til korkgranulat, som anvendes i flere typer af produktioner bl.a. gulve.

Overfladen er af vinyl, som sikrer et stærkt og vedligeholdelsesfrit gulv, som kan anvendes i de fleste hjem.

Korkgulve produceres i flere typer, med forskellige garantier og forskellige strukturer, hvoraf flere ligner trægulve.

Se også mere på www.timberman.dk og www.wallmann.dk.