Om Gulv-Grossisten

Om Gulv-grossisten.dk

Gulv-grossisten.dk blev grundlagt det formål at altid at være i stand til at forhandle kvalitetsgulve til grossistpriser til alle – også privatkunder. 

Med mere end 20 års erfaring i gulvbranchen, er de meget godt rustet til at kunne levere høj service og god kvalitet, men også have øje på tidens trends og tendenser indenfor mode og design i boligindretning. Gulv-grossisten har et fremragende kendskab til produkterne og har valgt at følge den konstant stigende efterspørgsel i markedet på kvalitetsgulvprodukter til grossistpriser, som de nu tilbyder sine kunder. 

Gulv-grossisten er Danmarks førende inden for kvalitetsgulv og forhandler og distribuerer kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører og producenter som for eksempel Wallmann, Timbermann og BerryAlloc til attraktive, konkurrencedygtige priser. 

Gulv-grossisten er leveringsdygtige i alle typer af trægulve som for eksempel egetræsgulve, lamelgulve, parket- og sildebensparketgulve. Desuden er de også leveringsdygtige i laminatgulve, hvad end du enten er på udkig efter 3-stav-laminatgulve, højtrykslaminatgulve, laminatfliser laminatplankegulve og/eller sildebenslaminatgulve. Hvis du hellere er interesseret i at finde et vinylgulv, er de hos Gulv-grossisten.dk også leveringsdygtige i at finde enten vinylfliser, vinylklikgulve og/eller vinyltrægulve til dit hjem. 

Udover de forskellige gulvtyper kan du også finde en række gulvtæpper til dit hjem, men samtidig også finde de forskellige typer underlag og ikke mindst tilbehør til diverse gulve, sådan at du får mulighed for at købe hele pakken hjem til dig i én omgang, så du er klar til at få lagt dit gulv hurtigt muligt. På den måde sikrer man, du ikke skal igennem adskillige forhandlere, før du er klar.

Gulv-grossisten.dk er en seriøs og saglig netbutik/webshop, som yder en professionel service og har altid kunden i centrum. Gå ind og ta’ et kig på deres hjemmeside og få et overblik over deres brede sortiment af kvalitetsprodukter, hvor de også er leveringsdygtige i at kompetent og faglig vejledning og rådgivning indenfor feltet gulvlægning og ikke mindst vedligeholdelse af dit gulv.