Om KA-Gulve

KA Gulvservice er en moderne gulvvirksomhed, der værdsætter at levere service og kvalitet i den høje ende af skalaen. 

Hos KA arbejder de med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser osv., samtidig med at tilbyde serviceydelser i form af for eksempel montering af gulv, gulvafslibning og ikke mindst efterbehandling af alle typer af gulve.

KA Gulvservice ligger i Herning, hvor de sælger og rådgiver professionelt om materialer og teknik, men tilbyder arbejde i områderne tæt på som for eksempel Silkeborg, Struer, Lemvig, Ringkøbing, Holstebro, Sunds, Ikast, Skjern og Brande.

KA Gulvservice beskæftiger sig udelukkende med dygtige og kompetente professionelle håndværkere. Al arbejde, som er udført af KA Gulvservice, udføres med miljøgodkendte og højteknologiske maskiner og værktøjer med henblik på at skåne miljøet og medarbejderne.

Hos KA bliver miljøet på arbejdspladsen prioriteret højt, hvor både sammenhold, sikkerheden og lønforhold er i højsæde – maskiner, værktøj og faciliteter er af nyeste og bedste kvalitet. 

KA Gulvservice blev etableret i 2005 af Kristian Andersen, hvor virksomheden siden har modtaget Børsens Gazellepris flere år i træk. Ifølge Kristian Andersen er det udelukkende takket være de gode medarbejdere, som hver dag leverer en god og høj service samt ikke mindst kvalitet. 

En af KA’s værdier er, at kunden altid er i centrum. Derudover er kvalitet, ansvar, respekt, udvikling og professionalisme nøgleordene til at definere værdigrundlaget hos KA Gulvservice, 

KA tilbyder at møde sine kunder helt personligt i hjemmet. Her kan du booke et besøg af deres gulvbus, hvor du får mulighed for at få professionel rådgivning/vejledning fra deres kompetente og dygtige fagfolk, hvor de kan være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning til dit nye gulv.

Desuden er de også leveringsdygtige i at finde den helt rigtige gardinløsning til dit hjem qua deres samarbejde med Andreas Hansen A/S, som med sin gardinbus kommer ud og finder det helt rigtige gardinsetup til dine vinduer – enten rulle-, plissé-, lamel-, lamel- og/eller panelgardiner samt duo-roller eller persienner og træpersienner.